ترکیب هایی که از منابع آلی به دست می آمدند یک چیز مشترک داشتند همه آنها دارای عنصر کربن بودند حتی بعد از آنکه روش شد این ترکیب ها الزاما نباد از منابع زده بدست آیند بلکه می توان آنها را در آزمایشگاه نیز تهیه کرد بهتر آن دیدند که برای توصیف آنها و ترکیب هایی مانند آنها همچنان از واژه آلی استفاده کنند.
مولفان تورنتون موریسون،نیلسون بوید_مترجمان علی سیدی اصفهانی،عیسی یاوری،احمد میرشکرائی_مجموعه کتاب های دانشگاهی_تعداد صفحه 518_شابک 9646186289_انتشارات علوم دانشگاهی
هنوز نظری برای این محصول وجود ندارد.